Pizza på trangia (opskrift)
Pizza på trangia
1 teskefuld tørgær 1 teskefuld salt 5dl mel |
Blandes i en frysepose |
1 kop vand | Tilsættes LIDT AF GANGEN. Ælt grundigt, måske skal du ikke bruge alt vandet. Måske har du brug for lidt mere.
Når dejen er tilpas lægges den til at hæve et lunt sted (hvis der er tid) |
Spegepølse | Skæres i skiver og steges næsten sprøde på panden. Læg dem til side på en tallerken eller i en skål/mug. |
1 dåse tomatpure
Oregano Tørret hvidløg |
Blandes i en mug eller kop. Hvis der er noget smeltet fedt fra spegepølsen blandes det med tomatpureen. Fyld den tomme tomatpuredåse med vand og hæld det i, gør det en gang til og bland godt rundt. |
Ost | Skæres i tynde skiver eller små stykker |
Dejen | Tag en klump dej og form den til en pizzabund. Man kan gøre det på en tallerken eller på en ny frysepose som man lægger på et underlag.
Bunden steges på panden i smør eller olie. Læg den største gryde over som låg. Når bunden er bagt på den ene side vendes den på panden. Smør et lag tomatblanding på, læg spegepølse og ost på, og put gryden over igen. Lad pizzaen bage til osten er smeltet. Lav imens den næste bund klar, og fortsæt med at bage pizzaer til der ikke er mere fyld og dej . |